Vår nya värmepump

Hej!

Vår nya värmepump är nu installerad och vi är mycket nöjda med den. Vi har använt den i ett par veckor nu och den har verkligen gjort en stor skillnad för oss. Den håller rummet mycket varmare än vad det brukade vara, och det är så skönt! Vi behöver inte längre ha på oss extra kläder inomhus och det är mycket trevligare att vara inne. Vi är verkligen tacksamma för hjälpen vi fick av ett företag här i Stockholm som kan vara behjälpliga med installation av värmepump och jag känner att det är bra att skriva ett inlägg om det här för att kunna vara till någon slags hjälp till andra som vill få hjälp med installation av värmepump i Stockholm med omnejd.

Nu förstår ju ni alla att man får värme av en sådan pump men den har en funktion till och det är att under varma dagar kan den kyla luften så man kan även använda den som en luftkonditionering och det gör ju att den har två funktioner i en, om man säger så. Det är också ett miljövänligt alternativ och man kommer spara mycket pengar, även om en värmepump kostar en del i inköp så har man igen det på ett par år skulle jag säga, i alla fall nu när priset på olja och el har gått upp så ofantligt.

Det är viktigt med installation och service av sin värmepump för att den ska fungera optimalt, det går inte att nog säga. Det bästa tipset jag kan ge er är att ni tar kontakt med ett bra företag som har kunniga installatörer och tekniker, en kompetent person behövs verkligen för det här tillsammans med rätt utrustning. Jag hoppas ni har haft glädje av mitt inlägg och till slut vill jag bara önska er alla en fin sommar!