Skulle du vilja få hjälp med en tillbyggnad?

Hej alla härliga människor där ute! Jag ser när jag följer era bloggar att det är många nu som vill renovera och bygga om. Jag har också sett att det är många som efterlyser företag som kan hjälpa till och det är därför jag tänkte att jag skriver det här inlägget. För jag har fått hjälp med en tillbyggnad och det gäller min sommarstuga här i Norrtälje och det blev hur bra som helst. Jag anlitade ett byggföretag och de skötte allt från planering till genomförande av denna tillbyggnad på ett fantastiskt sätt. Jag är supernöjd med resultatet och det var verkligen kul att se hur ett rum till växte fram. Men det var en ganska lång process som började långt innan jag tog kontakt med denna byggfirma. För jag behövde först bygglov och jag skickade in ansökan till kommunen som jag tyckte i god tid, men det drog ut på tiden och tog flera månader för de hade så mycket att göra på bygglovsavdelningen i Norrtälje kommun, men till sist så var det grönt ljus för att starta. Så det var dags att ta kontakt med ett byggföretag och jag hittade ett som jag blivit rekommenderad och jag måste säga att de är mycket bra och jag kan med gott samvete rekommendera dem vidare till er, alla kära läsare. Ni kan klicka på länken så kommer ni till deras egen sida på nätet där ni hittar mer information och inte minst deras kontaktuppgifter. Så bor ni i Norrtäljetrakten och behöver hjälp med en tillbyggnad eller renovering av något slag, så är det bara att kontakta dessa snickare på. Jag har fått mycket hjälp av deras erfarna och kunniga personal. Så jag hoppas att ni alla, mina kära läsare ska ha en fin helg och ta hand om er!

Kramar från mig! Emelie