Satsa på en totalrenovering!

Hej igen, det är dags för ett inlägg och jag ska skriva om det här med att kunna få hjälp med totalrenovering. Jag har köpt en villa i Solna och den har genomgått en totalrenovering och jag är väldigt nöjd med resultatet. Jag hittade ett företag som gjorde ett fantastiskt jobb på min villa. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av detta till er som funderar på att köpa en villa i Solna eller helt enkelt bara behöver lite tips på hur man renoverar en redan befintligt villa eller lägenhet.

Detta innebär mycket mer än bara måla om och byta golv, det är en omfattande process som innefattar allt från att byta el, värme, ventilation och sanitet till kök och badrum. En totalrenovering tar oftast 1-3 månader beroende på storleken på huset och hur mycket som behöver göras. När man väljer att göra detta är det viktigt att man anlitar ett seriöst företag med erfarenhet av liknande projekt, så man är säker på att jobbet blir gjort på ett professionellt sätt. Jag hade tur och hittade ett företag som som jag rekommenderar till er alla i Solna. Det är ett professionellt företag med många års erfarenhet och de gör ett fantastiskt jobb! Jag är supernöjd med resultatet och skulle absolut anlita dem igen.

Nu kanske du inte vill få hjälp med en totalrenovering utan en mindre renovering, men det är lugnt eftersom det här företaget kan erbjuda hjälp både med stora och små renoveringar, men ibland vill man bara göra om allting, som jag ville, och då är detta det perfekta företaget då de har stor erfarenhet ifrån olika renoveringar.

Kanske du vill installera ett nytt kök, badrum eller bara måla om och byta golv, oavsett vad det är som behöver göras så kan de hjälpa dig. Lycka till!