Hjälp med husgrunden

Jag heter Marcus och jag bor i Uppsala med min fru Rebecka. Vi har nyligen flyttat in i vårt drömhus som vi har byggt på en stor tomt. Innan vi kunde börja bygga huset själva tog det lång tid och mycket research innan vi kände oss bekväma med hur man bygger hus på egen hand. Jag skulle vilja dela med mig av den kunskap som jag har fått under denna process, så att andra som är i samma situation som vi var, kan känna sig tryggare när de börjar bygga sitt drömhus.

Vi fick dock hjälp att gräva för vår husgrund och det är ett företag i Uppsala som gjorde grävjobbet. Så himla bra hjälp och det gick snabbt. Att vi vände oss till just detta företag beror på att en vän till mig vänt sig till dem för att få hjälp med markarbeten och min vän som även han bor här i Uppsala berömde detta företag och rekommenderade att jag skulle vända mig till dem för att få hjälp. Planen med det här inlägget är att föra ordet om dem vidare till er, mina fina läsare så att dem av er som behöver hjälp med en husgrund eller andra markarbeten vet om till vem ni kan vända er för att få bra hjälp som dessutom är mycket prisvärd.

Förr i tiden innan det fanns grävmaskiner så grävde man helt enkelt för hand och det tog lång tid att gräva en grund. Idag är det mycket enklare och snabbare med hjälp av grävmaskin och ett bra företag som kan jobbet snabbt och smidigt.

Det finns olika alternativ beroende på hur stor grund man ska gräva. Man kan antingen välja att gräva själv med hjälp av en mindre grävmaskin eller en större entreprenadmaskin eller också kan man välja att hyra in ett företag som gör jobbet.