En minnesvärd skotersafari

Hejsan!

Jag måste säga att köra skoter är nog något av det roligaste jag gjort i mitt liv! Mycket fart och samtidigt få uppleva Sverige fina natur. Jag och en kompis åkte iväg en weekend nyligen för att ta en paus från vardagens stress och i samband med det bokade vi in oss på skotersafari i Sveg. Varför inte tänkte vi när vi fick höra om det!

Det var nytt för båda av oss, men jag kan nog lova att det inte var sista gången. Vi kan varmt rekommendera att höra av sig till Motor & Vildmarkscenter i Sveg om man vill ha en verkligt minnesvärd upplevelse. Eftersom jag och min kompis är nybörjare så fick vi bra genomgång och väl ute på tur så finns det varierad terräng beroende på om du är en van förare eller inte. Deras guide var både kunnig och rolig, vi fick både många skratt och lika många wow-upplevelser under turen.

Och gissa om maten smakade när vi kom tillbaka! Efter både äventyr och den friska luften var vi hungriga som vargar och det gav verkligen god aptit. Efteråt kunde vi ligga och jäsa på vårt hotellrum i de goa morgonrockarna. Det här var verkligen vad vi behövde och efter vår weekend fick vi ny energi att återvända till jobb och vardag.

Det behöver ju inte alltid vara att man åker bort en hel vecka utomlands för att få ny energi, en minisemester eller weekend här hemma i Sverige räcker fantastiskt långt! Oavsett om du är adrenalinjunkie eller vill uppleva mer av landets natur så är verkligen skotersafari ett väldigt roligt sätt att gör det på.

Ha en fortsatt fin dag!